De makers van de Risico- & verzekeringsmanagement Software

Wij ontwikkelen (risicomanagement) software ter ondersteuning van de primaire processen van u als verzekeringsintermediair en verzekeraar. Door onze kennis en ervaring zijn wij als geen ander in staat om uw behoeften te vertalen naar werkbare tools.
André van der Sluijs

André van der Sluijs

André van der Sluijs heeft meer dan twintig jaar ervaring als adviseur op het gebied van risicomanagement. Hij heeft deze functie vervuld vanuit diverse gerenommeerde organisaties in de financiële sector en consultancy. André ondersteunt profit en non-profit organisaties bij de realisatie van hun strategie en doelstellingen door het uitvoeren van (project)risicoanalyses en de implementatie van risicomanagementsystemen. André is een ervaren spreker en trainer op het gebied van risicomanagement en heeft diverse publicaties hierover geschreven.

Mail Andre van der Sluijs

A.R. van der Sluijs
T: 0388 - 200 102
M: 06 - 43 69 96 69

 

 

Erwin Schouten

Erwin Schouten

Erwin Schouten is ruim twintig jaar werkzaam geweest als sr. Risk Management Adviseur bij ABN AMRO. Binnen vrijwel alle sectoren heeft hij een ruime ervaring opgebouwd op het gebied van risk management vraagstukken. Daarnaast kan hij u helpen om de geïnventariseerde risico's te vertalen naar een passende verzekeringsportefeuille inclusief verzekeringsanalyse- en advies. Als gastdocent bij hogescholen verzorgt Erwin gastlessen over het onderwerp risk management en de wijze waarop hier in de praktijk invulling aan kan worden gegeven.

Mail Erwin Schouten

E.M.M. Schouten
T: 0388 - 200 101
M: 06 - 81 81 0 232

 

 

Onafhankelijkheid

SRMS B.V. is in haar dienstverlening volledig onafhankelijk, dat wil zeggen dat wij niet gebonden zijn aan de producten, diensten of adviezen van andere, derde partijen zoals banken, verzekeringsmaatschappijen, verzekeringsmakelaars en - tussenpersonen of accountants.