Maatwerk

   

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van de standaardversie van onze producten.

 

Het is ook mogelijk om de software volledig aan te passen aan uw specifieke wensen en eisen: in dat geval spreken we van maatwerk. Het is belangrijk dat de software het door uw organisatie beoogde bedieningsconcept ondersteunt. Het proces is leidend, niet de tooling.

 

Als u specifieke aanpassingen wenst die enkel op uw organisatie van toepassing zijn (bijv. look & feel / tekstueel / indeling etc.) zal dit resulteren in een versie die specifiek is voor uw organisatie en zich daardoor onderscheidt van de "standaard versie".

 

Daarnaast is het mogelijk om volledig nieuwe tools te bouwen, bijvoorbeeld om de aansprakelijkheidsrisico's van een onderneming grondig te analyseren en te toetsen aan de verzekeringsdekking.

 

Vanzelfsprekend hangen de kosten af van uw specifieke wensen. Wij garanderen echter dat wij uw maatwerkwensen snel en kostenefficiënt kunnen realiseren.

 

Indien u hierin geïnteresseerd bent, verstrekken wij u graag nadere informatie. Referenties van grote, gerenommeerde verzekeringsintermediairs zijn beschikbaar op aanvraag.