Testimonials

In 2012 heeft Van Lanschot Chabot de dienstverlening voor de zakelijke markt geherdefinieerd en vertaald naar een nieuw bedieningsconcept, 'Durf' (zie www.vanlanschotchabot.com). Onderdeel van dit bedieningsconcept is de Risicoscan waarmee wij alle aspecten van een bedrijf, het personeel en het ondernemerschap beoordelen op mogelijke risico's. Daarbij adviseren we over oplossingen voor het voorkómen of verzekeren hiervan.

Na een uitgebreide selectieprocedure waarvoor alle relevante softwareleveranciers in Nederland waren uitgenodigd, heeft Van Lanschot Chabot gekozen voor SRMS B.V. voor de ontwikkeling van de ondersteunende software. Het belangrijkste argument om te kiezen voor SRMS B.V.  is dat de intelligentie die is toegevoegd aan de software ervoor zorgt dat de processen sneller en kwalitatief uniform doorlopen kunnen worden. We kunnen de tool aanpassen naar onze wensen zodat we echt een op maat toegesneden tool hebben.

SRMS B.V. heeft de tool in korte tijd volgens onze wensen en eisen opgeleverd. De tool wordt nu met succes door onze adviseurs ingezet.

SRMS B.V. heeft aangetoond een professionele leverancier te zijn die de werkzaamheden van een verzekeringsmakelaar precies begrijpt en die deze kennis goed gebruikt bij de ontwikkeling van software om de primaire bedrijfsprocessen te ondersteunen.

Astrid van Helvoort, Directeur Bedrijven & Instellingen